Foto
Honderden klanten kunnen sinds een 10 tal jaren op de steun rekenen van ons klein, maar hecht BGifts ©  Team om de juiste keuze te maken op vlak van bedrijfsimago, teamspirit en commerciële doeleinden. Kortom, te zorgen dat uw bedrijf een herkenbare en uniforme uitstraling heeft!

De ontwikkeling van promotiekledij is niet hetzelfde als gewone kledij. Vele dingen moeten in overweging genomen worde, ook al zijn ze op het eerste zicht niet merkbaar. Maar het zijn net die details die cruciaal zijn voor promotiekledij.

Ook ons gamma functionele werkkledij, veiligheidsschoenen en werkhandschoenen staan voor een goede kwaliteit. Ergonomie is het belangrijkste voor iedereen die fantastisch werk wil leveren.

De hoge kwaliteit van onze merken zorgt dat de kledij comfortabel en slijtvast is. De kleine details zorgen dan weer voor net dat ietsje meer. Deze weelde aan details en de vele combinatiemogelijkheden zijn een traditie geworden en hierdoor één van onze sterke punten in dit marktsegment.

Omdat het oog ook wat wil, is het gamma aan kledij modern en eigentijds.

De kledij kan gepersonaliseerd worden via transferdruk, borduring, zeefdruk. Indien gewenst kunnen we i.s.m. onze fabrikanten een bedrijfseigen kledinglijn ontwikkelen.

De prijzen vermeld in onze bladercatalogus zijn steeds bruto adviesprijzen per stuk exclusief 21% btw, exclusief wettelijke heffingen en toeslag voor grote maten. (tenzij anders vermeld!)

Prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, zet- en drukfouten.

De prijzen vermeld in onze webshop - te bestellen via de webwinkels - zijn steeds inclusief 21% BTW en de wettelijke heffingen. De transportkosten worden steeds apart vermeld bij de bestelling.  U


Volg de link onder de tekst en blader door onze digitale catalogus. Heeft u uw keuze gevonden, bestel dan via de webshop of via info@bgifts.be .

Ook voor offertes kan u op hetzelfde emailadres terecht! Wij danken u alvast voor het vertrouwen en ook voor dit jaar kan u in kleine aantallen bestellen ( vanaf 1 stuk ...)


 


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.